Siirry sisältöön

Reetta Alangon osaaminen on sekoitus historia-yhteiskuntatieteilijää, pedagogiaa ja palvelumuotoilua.  Reetta haluaa rakentaa yhdenvertaisempaa ja kestävämpää tulevaisuutta, kehittämällä asiakaslähtöisempiä palveluita, digitaalisia mahdollisuuksia hyödyntäen.

Ihmislähtöinen työote ja nuorten hyvinvointikysymykset ovat olleet Reetan työn keskiössä uran alusta lähtien. Työ historian ja yhteiskuntaopin opettajana harjaannutti suunnittelemaan nuorten osallisuudesta kumpuavia oppimiskokemuksia ja tekemään moniammatillista yhteistyötä nuorten hyvinvoinnin edistämiseksi. Halu lähteä kasvattamattamaan ammattitaitoaan ihmislähtöisenä kehittäjänä, johti palvelumuotoilun ja muutosjohtamisen opintojen myötä uudelle urapolulle.

Nuorten digitaaliset tukipolut –3X10D-hankkeessa Reetan vastuulla on palvelumuotoilun prosessia ja menetelmiä hyödyntävä yhteiskehittäminen. Hän suunnittelee ja koordinoi kahdentoista järjestökumppanin sekä nuorten kehittäjätiimin kanssa tehtävän yhteistyön ja fasilitoi käytännön tekemisen yhteiskehittämisen työpajoissa. Tavoitteena on, että työn kautta tulevassa verkkopalvelussa kuuluu nuorten sekä nuorten tukipalveluiden parissa toimivien ammattilaisten ääni.

Vapaa-ajalla Reetta ihmettelee luontoa, tavoittelee kukoistavaa mökkipuutarhaa, kuluttaa suoratoistopalveluita ja on oman elämänsä joogi.