Siirry sisältöön

 

Reeta Alangon osaaminen on sekoitus historiayhteiskuntatieteilijää, pedagogiaa ja palvelumuotoilua.  Reetta haluaa rakentaa yhdenvertaisempaa ja kestävämpää tulevaisuutta kehittämällä asiakaslähtöisempiä ja osallisuutta edistävämpiä palveluita, digitaalisia mahdollisuuksia hyödyntäen.

Aiemmin Reetta on työskennellyt nuorten parissa historian ja yhteiskuntaopin opettajana. Hänellä on myös kokemusta työskentelystä verkkokoulutussuunnittelijana ja uraohjaajana. Tällä hetkellä Reetta kokee tekevänsä uransa merkityksellisintä työtä, jossa häntä inspiroi moniammatillinen yhteistyö sekä mahdollisuus kokeilla ja oppia uutta.

Nuorten digitaaliset tukipolut –3X10D-hankkeessa Reetan vastuulla on yhteiskehittämisen koordinointi. Hän suunnittelee järjestökumppaneiden sekä nuorten kehittäjätiimin kanssa tehtävän yhteistyön ja fasilitoi käytännön tekemisen yhteiskehittämisen työpajoissa. Tavoitteena on, että työn kautta tulevassa verkkopalvelussa kuuluu nuorten sekä nuorten tukipalveluiden parissa toimivien ammattilaisten ääni.

Vapaa-ajalla Reetta ihmettelee luontoa, tavoittelee kukoistavaa mökkipuutarhaa, kuluttaa (liikaa) netin suoratoistopalveluita, tutustuttaa itseään videopeleihin ja on oman elämänsä joogi.