Siirry sisältöön

Nuorten kehittäjätiimi käynnisti Zekin someviestinnän ja palvelun uuden version kehittämisen

Zekin kehittämistyö on edennyt kevään ja kesän aikana vikkelästi. Haasteiden määrittelyn ja ratkaisuehdotusten ideoinnin jälkeen prototyyppi päivitetystä Zekistä on valmis ja työ sen parissa jatkuu syksyllä. Tulevaisuudessa palvelu pyrkii lisäämään nuorten tietoisuutta hyvinvoinnista entistäkin enemmän, samalla kuitenkin ohjaten nuoret edelleen myös tarvittavan tuen pariin.  

 

Zekki 2.0 – version prototyyppiin suunniteltiin erillinen hyvinvointiosio, jossa korostettiin pelillisiä ja visuaalisia elementtejä.

 

Myös Zekin Instagramin postaustahti on kiihtynyt viimeisten kuukausien aikana. Nuorten kehittäjätiimin laatiman Zekin somekäsikirjan mukaisesti olemme halunneet sosiaalisen median avulla avata ja purkaa sosiaalisia normeja sekä näyttää, kuinka avun hakeminen on tavallista ja helppoa. Kesän aikana olemme esitelleet järjestökumppaniemme palveluita sekä yhteistyössä ideoituja arki-hackseja ja tämä jatkuu edelleen heinä- ja elokuun aikana.  

Zekki-tiimin ja Nuorten mielenterveysseura Yeesin kanssa yhteistyössä laadittu arjen vinkki koski taukojen pitämistä.

 

Syksyllä käynnistämme sosiaalisessa mediassa laajemman, hyvinvoinnin eri osa-alueisiin keskittyvän kampanjan, jossa toivomme yhteistyön järjestöjen kanssa olevan vieläkin tiiviimpää. Myös Zekin kehittämistyö jatkuu syksyllä ja maaliskuussa rekrytoitu nuorten kehittäjätiimi jatkaa edelleen työtään.  

 

Minun on kuitenkin aika siirtyä uusien haasteiden pariin. Zekin kehittäminen on ollut todella antoisaa, jännittävää, innostavaa ja opettavaa. Innolla odotan, että pääsen näkemään mitä loppuvuonna on tulossa!

 

Mukavaa kesää, toivottaa Sami ja Zekin kehittäjänuoret!