Siirry sisältöön

Työtä tarjolla nuorille kehittäjille ja someosaajille

Nuorten digitaaliset tukipolut – 3X10D -hankkeessa kehitetään nuorille suunnattua digitaalista tukipalvelua. Zekki-palvelun tavoitteena on, että nuoret saisivat helpommin tietoa omasta hyvinvoinnistaan ja löytäisivät tilanteeseensa sopivaa tukea.

Tammikuussa 2021 julkaistun palvelun jatkokehitystä varten hankkeeseen haetaan nyt nelihenkistä 18–25-vuotiaista nuorista koostuvaa kehittäjäryhmää (kaksi sosiaalisen median sisällöntuottajaa ja kaksi sisältökehittäjää) neljäksi kuukaudeksi 50 % työajalla. Työ tehdään etätyönä ajalla 15.3.–15.7.2021.

Tutustu sisältökehittäjän työhön ja someasiantuntijan tehtäviin tarkemmin hakuilmoituksissa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä ja kehittyä innostuneessa sekä asiantuntevassa organisaatiossa, jossa saat hyvän perehdytyksen ja tukea tehtävääsi.

Lisätietoja tehtävästä antaa projektipäällikkö Reija Paananen, p. 040 508 4294, sähköposti reija.paananen@diak.fi ti 16.2. klo 14-16 ja ti 23.2. klo 12-14.