Siirry sisältöön

Olen Anette Lindström, 26-vuotias ja asun Helsingissä. Olen tehnyt paljon töitä erilaisten nuorten kanssa ja heidän asemansa parantamiseksi. Tällä hetkellä opiskelen avoimessa ammattikorkeakoulussa sosionomi-diakonin opintoja. Olen romaninuorten neuvoston jäsen sekä Tsetanes naal -hankkeen ohjausryhmän jäsen.

Haluan kouluttautua lisää ja pidän itseni haastamisesta. Haluan että työlläni on merkitys, ja että se on asiakaslähtöistä. Odotan, että näen työnteollani tulosta ja pystyn auttamaan nuoria parhaalla mahdollisella tavalla. Olen otteissani ripeä ja tartun mielelläni uusiin avautuviin mahdollisuuksiin ja haasteisiin. Olen päättäväinen toimissani, ja vien päätökseni aina loppuun asti. Osaan ottaa jokaisen nuoren huomioon yksilönä. Pyrin olemaan iloinen ja hyvä kuuntelija.

Uskon että hankkeella pystymme auttamaan nuoria pääsemään elämässä eteenpäin, auttaa nuorta itseään hahmottamaan omaa elämäntilannettaan, tulevaisuuden toiveitaan sekä ammattilaista ymmärtämään nuoren tilannetta ja tarpeita kokonaisuutena.

 

Olen Essi Hyppönen, 29-vuotias nainen Oulusta ja olen valmistunut sosionomiksi joulukuussa 2017 Oulun ammattikorkeakoulusta. Aloitin 6.8. Nuorten kevyet palvelupolut – 3X10D -hankkeessa ryhmäkeskustelujen vetäjänä Oulussa.

Haluan olla mukana tuomassa nuorten ääntä kuuluviin ja kuuntelemassa heidän kokemuksiaan ja ajatuksiaan, ja sitä kautta yhdessä pyrkiä nuorten kanssa kehittämään palvelupolkuja mutkattomimmiksi. Erilaiset palvelupolut voivat muodostua melkoiseksi palveluviidakoksi, joista voi helposti tulla sellainen kokemus, että ne ovat vaikeasti saavutettavissa, ja joista monesta ei ole välttämättä edes tietoa. Osallistamalla nuoret kehittämistyöhön on mahdollisuus saada tärkeää tietoa esimerkiksi siitä, mihin suuntaan eri palveluita tulisi kehittää ja miten niistä saataisiin selkeämpiä ja helpommin saavutettavia.

 

 

Olen Henni Leikas, 23-vuotias sosionomiopiskelija ja toimin työpajan vetäjänä Kotkassa. Hain hankkeeseen mukaan, sillä minua kiinnostaa erityisesti kehittämistyö ja työskentely, niin yhdessä nuorten kanssa kuin meidän nuorten hyväksi.

Työ- sekä opiskeluhistoriaa minulta löytyy useammalta eri alalta, sekä yhdistys- ja järjestötoiminnasta. Kaikki kokemus on rikkautta ja kaikesta voi oppia jotain uutta. Omaan hurjan kehittämis- ja ideointi-innon lisäksi suuren kiinnostuksen mm. ympäristöasioihin ja kaikenlaisiin taiteisiin. Taideharrastukset ovatkin tuoneet työotteeseeni mukaan uskalluksen kokeilukulttuuriin, heittäytymiskykyä ja taidon ajatella asioita erilaisista näkökulmista. Odotan innolla hankkeen etenemistä ja sitä, että päästään yhdessä pohtimaan ratkaisuja kohti oikea-aikaisempia ja toimivampia palvelupolkuja.

 

 

Hei! Olen Juuso Lökfors, 28-vuotias Kuopiossa asusteleva yhteisöpedagogiopiskelija. Sain vihiä hankkeesta entisen työsuhteeni kautta ja päätin hakea paikkaa. Kutsumukseni on auttamistyössä, ja tulen toimimaan sen eri saroilla pitkällä tulevaisuudessakin.

Työssäni pidän ensisijaisena ymmärtäväisyyttä ja inhimillistä otetta. Harrastan musisointia, liikuntaa ja videopelejä. Iso osa vapaa-ajastani tosin hupenee muutaman järjestön luottamustehtävissä, hyvässä ja huonossa!