Siirry sisältöön

Zekki Talentian Hyvä käytäntö -kilpailun finaalissa

Sosiaalialan korkeakoulutettujen ammattijärjestö Talentia järjestää vuosittain Hyvä käytäntö -kilpailun, jossa palkitaan paras sosiaalialan käytäntö. Kriteerejä voittoon ovat muun muassa sovellettavuuden helppous ja yhteiskunnallinen vaikuttavuus.

Zekki valittiin 27 osallistujan joukosta yhdeksi neljästä finalistista. Kilpailun finalistit esittelevät työtään 14.-15.3.2023 Sosiaalialan asiantuntijapäivillä Tampereella. Tapahtumassa julistetaan myös kilpailun voittaja, jonka Talentia valitsee palkintoraadin kanssa. Pääpalkinto on 1000 euroa ja matka sosiaalialan konferenssiin Euroopassa.

Kilpailussa myös yleisö pääsee vaikuttamaan, sillä pääpalkinnon lisäksi valitaan yleisön suosikki. Yleisökilpailu avataan tammikuussa 2023.

Lue lisää kilpailusta ja muista finalisteista tästä linkistä.