Siirry sisältöön

Avoimet työpaikat: Zekki-edustajia Poriin ja Jyväskylään

Haemme Zekki-edustajia (Pori: 2 paikkaa, Jyväskylä: 2 paikkaa) osa-aikaiseen (50 %) tehtävään ajalle 1.11.2022-28.2.2023.

Nuorille suunnatun digitaalisen Zekki-tukipalvelun tavoitteena on, että nuoret saisivat helpommin tietoa omasta hyvinvoinnistaan ja löytäisivät tilanteeseensa sopivaa tukea. Tammikuussa 2021 julkaistun palvelun viestintää, markkinointia ja jatkokehitystä varten hankkeeseen haetaan nyt nelihenkistä 18-25-vuotiaista nuorista koostuvaa kehittäjäryhmää. Työ tehdään etätyönä.  

Zekin edustajana tehtäviisi kuuluu Zekki-digipalvelun markkinointi sekä seuraavan kehitysversion testauttaminen nuorilla ja palvelun käyttökokemuksien kerääminen haastatteluilla. Vastaat työparisi kanssa fyysisen Zekki-materiaalin levittämisestä alueellasi sekä palvelun esittelystä alueesi nuorille ja kiinnostuneille tahoille. Tavoitteenasi on viestiä ja markkinoida palvelua sekä kehittää sitä yhdessä muun tiimin kanssa. Lisäksi kasvatat nuorten tietämystä hyvinvoinnista ja saat nuoret hyödyntämään Zekkiä hyvinvoinnin tukena. Päivität Zekin somea nuoria puhuttelevalla tavalla yhdessä työparisi sekä muun tiimin kanssa ideoiden.   

Työssä tarvitset ennen kaikkea rohkeaa heittäytymistä ja esiintymiskykyjä – et liiaksi jännitä ihmisten edessä puhumista. Nautit uusien ihmisten tapaamisesta ja verkostoitumisesta. Oman ajan hallinta ja itsensä johtaminen eivät ole sinulle pelkästään käsitteinä tuttuja, vaan noudatat niitä omassa elämässäsi. Tärkeää myös on, että koet nuorten hyvinvoinnin teeman tärkeäksi ja inspiroidut mahdollisuudesta edistää työsi kautta nuorten hyvinvointia. Tarvitset työssäsi myös hyviä tiimityötaitoja, positiivista asennetta sekä halua kokeilla ja tehdä uutta. Jalkaudut sujuvasti ihmisten pariin ja omaat vaadittavat taidot etäyhteyksien ylläpitämiseen muun tiimin kanssa. Kokemus ryhmänohjauksesta on sinulle eduksi, mutta ei välttämätöntä. 

Tarjoamme sinulle moninaisen, innostuneen ja ammattitaitoisen organisaation tuen, välittävän työyhteisön ja hyvän perehdytyksen tehtävään. Pääset osaksi yhteisöllistä asiantuntijaorganisaatiota, jossa työtehtävät koetaan merkityksellisiksi  

Täytä tietosi ja lyhyt hakemuksesi kirjallisesti meidän rekrytointijärjestelmään ja linkkaa mukaan videohakemus (esim. YouTube-kanavallesi tai muuhun pilvipalveluun), jossa kerrot: 

  • Miksi olet kiinnostunut tästä työtehtävästä?
  • Minkälaista osaamista toisit mukanasi? 
  • Millä tavalla haluaisit viedä viestiä Zekistä eteenpäin? 

Haethan tehtävään viimeistään 9.10.2022.

Lisätietoja antaa projektipäällikkö Reija Paananen, p. 040 508 4294, sähköposti reija.paananen@diak.fi