Siirry sisältöön

Puheenvuoro Turun Sanomissa: ”Konkreettisia ratkaisuja nuorten hyvinvoinnin tueksi”

Nuorten digitaaliset tukipolut-tiimi kommentoi korona-ajan vaikutuksia nuorten hyvinvointiin Turun Sanomissa 20.2. Kommentoinnin tukena toimivat järjestöyhteistyöverkostomme nuorten tukipalveluissa työskentelevät ammattilaiset.

”Jo nyt tulisi valmistautua koronapandemian pitkään varjoon. Emme vielä tiedä, mitä kaikkea seinien sisälle kätkeytyy. On varauduttava siihen, että nuorten tuen tarve tulee lisääntymään. Siksi juuri nyt on entistäkin tärkeämpää miettiä nuorilähtöisten palveluiden kehittämistä sekä ratkaisuja, joiden avulla nuorten hyvinvoinnista ja siinä tapahtuvista muutoksista saadaan ajantasaista tietoa. Nuorten hyvinvoinnin tueksi ja nuorilähtöisen palvelujärjestelmän aikaansaamiseksi tarvitaan konkreettisia ratkaisuja. Zekki on yksi niistä.  ”

Lue koko teksti täältä.