Siirry sisältöön

Digialustan tekninen toteutus käyntiin

Nuorten itsearvion ja palveluohjautumisen digitaalisen alustan tekniseksi kehittäjäksi valikoitui tarjouskilpailun jälkeen 10monkeys. 10monkeys tunnetaan mm. Duunikoutsin ja matikkapelien kehittäjänä. Tekninen toteutus on lähtenyt käyntiin ja digialustan ensimmäinen käyttöversio valmistuu vielä tämän vuoden puolella.

Tarkoitus on, että alusta pystyisi palvelemaan kaikkia n.15-25-vuotiaita nuoria, mutta erityisesti niitä nuoria, jotka ovat jonkinlaisen tuen tarpeessa. Palvelua suunnitellaan käyttäjälähtöisesti, ja sisältöä kehitetään tällä hetkellä yhteistyössä Takuusäätiön, Marttaliitto ry:n, Mieli ry:n, Nuorten Ystävät ry:n, Pelastakaa Lapset ry:n, Yeesi ry:n, Väestöliitto ry:n, Diakonissalaitoksen Vamos-toiminnan, Nuorisoasumisliitto ry:n ja HelsinkiMissio ry:n ammattilaisten kanssa.

Nuoren polku palvelussa etenee siten, että 3X10D-elämäntilannemittarin 10 kysymykseen vastattuaan nuori saa vastauksiinsa pohjautuvan palautteen sekä ohjausta hänelle sopiviin palveluihin. Kuntakohtaista palveluohjautumista kokeillaan Oulun kaupungin kanssa yhteistyössä toteutettavana pilottina.