Siirry sisältöön

Ryhmäkeskustelut loppusuoralla

Ryhmäkeskustelut alkavat olla joka kaupungissa loppusuoralla. Mielenkiintoisia kohtaamisia, mainioita keskusteluita, loistavia ajatuksia ja ideoita on tullut vastaan. Saatu palaute keskusteluihin osallistuneilta nuorilta ja yhteistyökumppaneilta on lämmittänyt mieltä ja tuonut varmuutta siitä, että olemme oikealla tiellä: nuorten ääni pitää saada paremmin kuuluviin palvelujärjestelmän kehittämisessä.

On kuitenkin monia asioita, joita pitää ottaa huomioon, kun halutaan kuulla nuorten mielipiteitä palveluiden kehittämiseksi. Nuoret haluavat vaikuttaa ja heillä on tarve kertoa ajatuksensa sille, joka on valmis kuuntelemaan. Mutta nuorten rekrytointiin ja tiedon keruuseen liittyy esimerkiksi valtasuhteita, joilla voi olla suuri merkitys, ja jotka pitää tiedostaa. Myös tiedon kerääjältä vaaditaan tiettyjä ominaisuuksia ja valmiuksia halutun tiedon saamiseksi.

Seuraavaksi kokoamme saatua tietoa yhteen, muotoilemme profiileja ja tukipolkuja sekä pohdimme eri kaupunkien palvelutarjontaa sekä palveluiden saavutettavuutta. Lisää tuloksia näillä sivuilla vuodenvaihteen tienoilla.