Siirry sisältöön

Ryhmäkeskustelujen vetäjät on valittu

Nuorten ryhmien vetäjät on valittu Ouluun, Kotkaan, Kuopioon ja Helsinkiin. Ryhmäkeskustelujen vetäjien rekrytoinnissa saatiin apua paikallisilta Ohjaamoilta ja muilta yhteistyöverkostolta.

‒ Saimme jokaisesta kaupungista loistavia videohakemuksia, projektipäällikkö Reija Paananen iloitsee.

Valitut hanketyöntekijät kokoavat nuorten ryhmät keskustelemaan kymmenestä tärkeästä hyvinvoinnin osa-alueesta 3X10D itsearvioinnin avulla syksyllä 2018. Työskentelyyn kutsutaan mukaan kokonaisuudessaan noin 50 nuorta.

Keskustelujen pohjalta luodaan kuvaus siitä, millaista tukea nuoret itse toivovat hyvinvoinnin eri osa-alueille ja millaista jatko-ohjausta tarvittaisiin. Samalla pohditaan, kuinka järjestöjen tuki tulisi määritellä sähköisiin palveluihin, jotta se kohtaisi tukea tarvitsevat nuoret.

Ryhmäkeskustelujen vetäjät aloittavat 6.8.2018 Diakonia-ammattikorkeakoulun hanketyöntekijöinä. Ryhmiin osallistujia etsitään parhaillaan yhteistyössä hankkeessa mukana olevien kaupunkien kanssa. Paananen odottaa nuorten ryhmien käynnistymistä innoissaan.

‒ On mahtavaa lähteä tekemään töitä yhdessä nuorten kanssa. Uskon, että vastaan tulee paljon parempia juttuja, kuin osaan kuvitellakaan.